Web Analytics
scris joi, 05.09.2024

Banii luaţi de la infractori vor ajunge în şcoli. Alina Gorghiu: „Pentru Argeş este alocată suma de 95.400 de lei”

Școlile pot depune proiecte pentru prevenirea infracțiunilor până pe 10 octombrie. Județul Argeș va beneficia de o finanțare de 95.400 de lei, a transmis Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș.

Banii luaţi de la infractori vor ajunge în şcoli. Alina Gorghiu: „Pentru Argeş este alocată suma de 95.400 de lei”

„Recuperăm banii de la infractori. Știu cât de mult vă doriți acest lucru. Banii luați de la infractori vor ajunge acolo unde este mai mare nevoie de ei. Vom ajuta tinerii, vom ajuta copiii și vom folosi aceste surse de bani pentru a lupta împotriva traficului de persoane, a drogurilor, precum și împotriva violenței. Concret, școlile au marea șansă de a iniția în acest nou an școlar proiecte de prevenire a violenței și a infracțiunilor în mediul școlar. E un proiect tare bun pe care Ministerul Educației îl face împreună cu ANABI, Agenția de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, aflată în subordinea Ministerului Justiției. Avem un buget total alocat de 3.200.000 de lei și credeți-mă că-s foarte bucuroasă că pentru Argeș, din această sumă, este alocată o parte relevantă, 95.400 de lei. Fac apel la toți cei din conducerea școlilor să nu rateze această oportunitate, vă rog să depuneți proiecte bune și până pe 10 octombrie să faceți ce trebuie, astfel încât copiii și tinerii noștri să aibă o viață mai sigură”.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: „Din acest moment, orice victimă poate cere ordin de protecţie”

Citește și Au fost validați candidații pentru alegerile parlamentare din partea PNL Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...