Web Analytics

Bănică ține audiențe la Cadastru, deși nu mai e director și ar trebui să lucreze la Costești

de | 23.05.2019 13:18 | Culise

Radu Bănică își face în continuare de cap la OCPI Argeș, fără ca oficialii de la ANCPI să aibă vreo reacție. În luna aprilie, Radu Bănică a susținut la București examen pentru postul de registrator coordonator BCPI Costești. Și bineînțeles că a promovat concursul. Numai că pentru a putea ocupa postul de registrator coordonator trebuie să stea pe acest post pe perioada de probă și, practic, să lucreze la Costești. Și astfel, conform legii, de la 1 mai Radu Bănică este suspendat din funcția de director al OCPI Argeș și este registrator coordonator la Costești. Locul de director a fost ocupat provizoriu de Ilie Antonescu, un profesionist apreciat în domeniu.
Problema este că, deși ar trebui să fie la Costești să semneze acte din noua funcție, Radu Bănică vine zilnic la Pitești la OCPI Argeș, stă în biroul de director și acordă audiențe, deși legal nu are acest drept. Practic, Radu Bănică face ce vrea și pentru asta e plătit din bani publici cu aproximativ 10.000 de lei pe lună.
Și îi mai spunem ceva directorului Radu Ștefănescu de la ANCPI. Avem informații potrivit cărora după ce ”Jurnalul de Argeș” a scris că Radu Bănică pleacă și două ore la masă cu iubita în timpul programului și că acest lucru poate fi verificat pe camerele de supraveghere, respectivele înregistrări video ar fi dispărut subit. Dacă lucrurile stau așa, este foarte grav. În orice caz, nu ar strica deloc ca ANCPI să trimită Corpul de Control să facă verificări temeinice privind activitatea lui Radu Bănică la OCPI Argeș. Vă place ce director ați pus la Cadastru din partea PSD, domnilor Cornel Ionică și Cristian Gentea?
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii