Web Analytics
scris luni, 24.06.2024

Avocatul acuzat că şi-a aruncat iubita însărcinată de la etajul șase a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că şi-ar fi ucis iubita însărcinată după ce ar fi aruncat-o de la etajul șase, a fost condamnat, vineri, 21 iunie, la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat asupra unui membru de familie. Decizia pronunţată de Curtea de Apel Iaşi nu este definitivă.

Avocatul acuzat că şi-a aruncat iubita însărcinată de la etajul șase a fost condamnat la 23 de ani de închisoare

Instanța l-a obligat pe Sebastian Felecanu să plătească celor trei părţi civile din dosar, rude ale victimei, echivalentul în lei al sumelor de câte 70.000 de euro pentru fiecare parte civilă, calculate la cursul BNR de la data plăţii, reprezentând daune morale. Judecătorii au stabilit ca avocatul să plătească și cheltuielile de judecată efectuate în cursul urmăririi penale şi a judecăţii în primă instanţă, care se ridică la 80.000 de lei.

Citește și: Argeș. A ieșit cu mașina în decor și a refuzat testul pentru alcool. A ajuns în arest

Avocatul ieşean este acuzat că şi-ar fi aruncat iubita, o avocată în vârstă de 26 de ani,  pe fereastră de la etajul şase, iar aceasta a murit pe loc. Procurorii au stabilit că avocata era stagiară la cabinetul de avocatură al lui Sebastian Felecanu, iar după ce avocatul a divorțat și s-a despărțit efectiv de soția sa, din martie 2020, Sebastian Felecanu și Monica Cioată s-au mutat împreună. Cei doi au păstrat secretul asupra relației lor pentru că era o diferență de 13 ani între ei, dar și pentru  că victima era stagiar, iar avocatul îndrumătorul ei, aspect ce ar fi putut da naștere la discuții în familiile celor doi, dar și în rândul avocaților. Legătura sentimentală dintre avocat și stagiară a fost presărată cu certuri care au devenit din ce în ce mai dese și au culminat cu violențe fizice reciproce, cum s-a întâmplat și în minutele premergătoare crimei.

Citește și: Doi tineri care au vrut să se răcorească au murit înecaţi în lac

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită