Web Analytics

Autoturism răsturnat în comuna Ciofrângeni

de | 1.03.2017 10:12 | Actualitate

autoturism rasturnatÎn ultimele 24 de ore, membrii echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al Judeţului Argeş s-au deplasat în localitățile Tigveni, Curtea de Argeș, Topoloveni, Mălureni, Cuca, Aninoasa și Pitești pentru a susţine activităţi de informare preventivă și recunoașteri în teren la instituții de învățământ și alte obiective.

De asemenea, echipajele SMURD au intervenit la 41 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la 3 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Astfel, un echipaj de urgență de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în comuna Ciofrângeni, unde un autoturism se afla răsturnat pe plafon.

Șoferul, de 27 de ani, a fost scos din mașină de către persoanele aflate la fața locului și a fost preluat de un echipaj al Ambulanței. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii