Web Analytics

Autostrada Sibiu – Pitești: Săptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru lotul 2  

de | 5.02.2022 10:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Contractul pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 Boița – Cornetu din Autostrada Sibiu – Pitești va fi semnat săptămâna viitoare, a declarat vineri la Timișoara vicepremierul și ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. Câștigătorul licitației pentru primul tronson peste Carpați este asocierea de firme din Turcia Mapa – Cengiz, scrie economica.net.

Sunt cinci loturi între Sibiu și Pitești. Patru dintre ele sunt atribuite. La lotul 2, săptămâna viitoare va fi semnat contractul. A fost desemnat câștigătorul”, a anunțat Ministrul.

Citește și:Depunerea ofertelor pentru lucrările la Autostrada Sibiu-Pitești, prelungită până pe 7 februarie

Acesta a adăugat că mai trebuie atribuit contractul pentru lotul 3. În acest caz, termenul pentru depunerea ofertelor – din partea celor șase care au rămas din cei 15 inițial – era luni, 7 februarie.

Șeful Transporturilor a atras atenția că procedura pentru lotul 3 riscă însă să fie întârziată din cauza unei contestații. De altfel, la momentul publicării acestui articol, licitația pentru secțiunea 3 Cornetu – Tigveni apare ca fiind suspendată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *