Web Analytics

Autorii triplei crime din Stoenești au fost condamnați

de | 1.11.2018 20:27 | Actualitate

Doi bărbați din comuna argeșeană Stoenești au fost condamnați la ani grei de închisoare. Este vorba de fratele și tatăl lui Laurențiu Durleci, tânărul care a ucis trei oameni în anul 2016. Sentința este definitivă și a fost pronunțată astăzi, în şedinţă publică, la Curtea de Apel Piteşti. Cei doi bărbați au fost condamnați de magistrații de la Curtea de Apel Pitești pentru săvârsirea infracțiunii de omor calificat, complicitate la omor calificat și violare de domiciliu. Doru Vasile Durleci (24 ani) a primit pedeapsa de 20 ani şi 8 luni închisoare, iar tatăl acestuia, Dorel Durleci (48 ani), a fost condamnat la 15 ani și 8 luni.

Avocatul celor condamnați, Florentin Sorescu, este nemulțumit de sentința pronunțată. Acesta a declarat: „Sunt bulversat, e o sentință de neînțeles. Am făcut deja contestație în anulare”.

Celebrul asasinat s-a întâmplat în Valea Bădenilor, comuna Stoenești, în 2016. Laurenția Durleci (17 ani), Filip Tinca (37 ani), tatăl fetei și bunicul Paul Durleci (57 ani) au fost uciși cu lovituri de cuțit de Paul Laurențiu Durleci, cu care fata se afla în concubinaj. Autorul crimelor ar fi fost ajutat de fratele și tatăl său, Doru Vasile Durleci și Dorel Durleci. Tânărul a fost încarcerat, dar fratele și tatăl său au fost achitați. Anul trecut, autorul crimelor a murit în timp ce se afla la Penitenciarul Mioveni.

 

 

 

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii