Web Analytics

Autocar românesc, implicat într-un accident grav în Ungaria. Patru morţi şi mai mulţi răniţi

de | 15.02.2017 09:18 | Actualitate

accident

Patru persoane au murit în urma accidentului în lant produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de graniţa cu România, în care a fost implicat şi un autocar românesc.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că până în acest moment Poliţia ungară nu a furnizat informaţii privind cetîţenia victimelor accidentului în lant produs în Ungaria.

În locul unde s-a produs accidentul au ajuns şi mai multe ambulanţe din România, iar echipele de intervenţie spun că cel puţin patru pasageri sunt decedaţi, iar mai multe persoane sunt rănite. Autocarul românesc a fost implicat într-un carambol cu mai multe maşini, printre care microbuze, camionete şi maşini mici. Din Arad au fost trimise 4 ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad şi trei ambulanţe SMURD din cadrul ISU Arad.

Circulaţia maşinilor pe sensul de intrare în România dinspre Ungaria este deviat, miercuri, din punctul de trecere a frontierei de pe Autostrada Nădlac – Arad către punctul de trecere a frontierei Nădlac de pe DN 7, la câţiva kilometri distanţă de cel obişnuit, ca urmare a producerii accidentului de pe Autostradă, din Ungaria.

Potrivit directorului medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad, Mircea Merea, una dintre persoanele care au murit in accident era pasager in autocarul care mergea spre Bucuresti, iar celelalte trei victime decedate au fost gasite in autovehiculele care au fost implicate in accidentul in lant. (sursa foto: protv.ro)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii