Web Analytics
scris luni, 24.06.2024

Autocar cu 57 de persoane, implicat într-un grav accident de circulație pe DN1

Grav accident de circulație, luni dimineață, în județul Sibiu. A fost activat Planul Roșu de intervenție după ce un atocar în care se aflau 57 de persoane a ieșit în afara părții caraosabile pe DN1, pe raza localității Porumbacu de Sus, după ce s-a ciocnit cu un camion. Șoferul autocarului a rămas încarcerat. La sosirea echipajelor de prim ajutor, acesta era inconștient.

Autocar cu 57 de persoane, implicat într-un grav accident de circulație pe DN1

Plan Roșu activat în județul Sibiu, luni dimineața, în urma unui accident rutier. Este vorba de un autocar care a ieșit în afara părții carosabile pe DN 1 pe raza localității Porumbacu de Sus.  La fața locului sunt mobilizate următoarele forțe: trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere si 6 ambulanțe SAJ dintre care una cu medic  De asemenea, la fața locului a fost alertat elicopterul SMURD.

Citește și: Accident mortal în Argeş! Ultima cursă pe scuter!

În accident sunt implicate un autocar în care ar fi 57 de persoane și un autocamion. Din primele informații șoferul autocarului a rămas încarcerat, s-a acționat pentru extragerea lui. Acesta este inconștient și a fost preluat de medicii prezenți la fața locului. Cele 56 de persoane din autocar au fost evacuate nu mai sunt alte persoane încarcerate. Șoferul autocamionului nu are nevoie de îngrijiri medicale, au anunțat reprezentanții ISU.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită