Web Analytics

Autorul triplei crime de la Stoenești a murit

de | 30.12.2017 09:49 | Actualitate

 durleci1
UPDATE: Iată ce spune avocatul lui Laurențiu Durleci:
 
„Doctorii le-au spus părinților că trebuia dus demult la spital și că <<are mâncat de tot creierul>>. Asta, ieri, când încă mai trăia. Îmi pare nespus de rău, întrucât i-am aflat povestea. Fapta săvârșită este rodul nebuniei, nu al răutăţii.
A fost un om bun cu destin nefericit. Iar cazul, unul cu adevărat straniu”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Florentin Sorescu, avocatul lui Laurențiu Durleci.

 
UPDATE:
Laurențiu Durleci (23 de ani) era internat în Spitalul Județean Argeș din data de 27 decembrie, când a fost adus din Penitenciar cu posibilă ingestie de lichide otrăvitoare.  
Necropsia, coroborată cu celelalte date, va stabili dacă a fost vorba de sinucidere, omor sau moarte accidentală.
 
„La acest moment, se fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul persoanei”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, agentul principal de poliție Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IJP Argeș. 
 
 

Știrea inițială: 
Laurențiu Durleci, tânărul de 23 de ani care în aprilie, anul trecut, a înjunghiat-o mortal pe fosta sa concubină, Laurenția Durleci (17 ani), pe tatăl acesteia, Filip Tinca (37 ani), şi pe bunicul fetei, Paul Durleci (57 ani), și care a fost condamnat de prima instanță la închisoare pe viață, a murit sâmbătă dimineață.
 
Bărbatul acuza de ceva timp probleme de sănătate și manifesta inclusiv probleme psihice. În urmă cu trei zile a ajuns în stare gravă la spital și a murit la scurt timp.
 
 
Foto arhivă ziarulargesul.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii