Web Analytics

Augustin Eduard, antrenor FC Argeş: „Am găsit o atmosferă apăsătoare, niciun jucător nu zâmbea”

de | 29.11.2017 23:37 | Sport

13 Edu# Cum caracterizați perioada aceasta de patru meciuri în care ați pregătit FC Argeș?
– De când am venit, de patru etape, am trei victorii, două acasă și una în deplasare. La fiecare meci s-a arbitrat împotriva noastră. La meciul cu Afumațiul, chiar dacă a fost regulamentar anulat golul, e clar că a fost viciere de rezultat. Tușiera și cu centralul au arătat gol valabil, dar la presiunile oaspeților, la FC Argeș acasă, campioana României, se anulează golul. Apoi, la meciul de acasă cu Satu Mare, intrăm direct cu 11 metri, care nu a fost, cel puțin așa a considerat toată lumea. Acum, la Arad, la începutul meciului eliminare la echipa noastră la un contact normal, la un duel, o tatonare. Două lovituri de 11 metri neacordate, unul, să zic, că a fost la limită, iar celălalt, în momentul când jucătorul advers cade pe picioarele jucătorului nostru, ce a mai fost? Ce poți să mai spui?
# În concluzie?
– Nu concluzia, ci realitatea este că se arbitrează împotriva lui FC Argeș. Dacă vedeți mai bine aceste faze și aceste hotărâri ale arbitrilor, ce poți să spui că se întâmplă altceva decât un arbitraj ostil. Dacă suntem dezavantajați la fiecare meci și tot câștigăm meciul, ce mai e de spus? FC Argeș nu are niciun pic de putere în fața acestor indivizi care se numesc arbitri. Noi câștigăm prin muncă, prin șansă, prin sacrificiu și prin inspirația mea.

„Voi antrena atâta timp cât voi fi lăsat”

# Dle profesor, ce atmosferă ați găsit la echipa mare când ați venit antrenor și care mai este situația acum?
– Am găsit o atmosferă apasătoare, niciun jucător nu zâmbea, toți erau triști și apăsați. Am reușit să remediez situația așa cum am știut și m-am priceput mai bine și acum jucătorii au început să zâmbească, au început să joace, au început să câștige atât acasă, cât și în deplasare așa cum o demonstrează rezultatele împotriva arbitrilor.
# Ce ne puteți spune despre interimat?
– Nu știu nimic. Eu îmi fac datoria și jucătorii mi-au demostrat că mă vor prin aceste rezultate și restul nu mă interesează. Voi antrena atâta timp cât voi fi lăsat.
# Dacă va veni altcineva, ce veți face?
– Voi reveni la juniori, acolo de unde de altfel am și fost adus la echipa mare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii