Web Analytics

Au suferit atacuri de panică în urma incendiilor

de | 4.06.2017 15:07 | Actualitate

Incendii DÎn perioada 2-4 iunie 2017, echipajele SMURD au intervenit la 67 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, dintre care, la 5 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în comuna Albota, sat Mareș, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară, cu posibilități de propagare la locuința din apropiere.

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital. Au ars mobilier și tavanul din O.S.B pe 2 mp.

De asemenea, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în comuna Stoenești, sat Bădni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale proprietarei, de 71 de ani, care a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.

Au ars acoperișul locuinței, anexe pe o suprafață de aproximativ 180 mp, 3 tone de fân, 15 metri steri de lemn, 300 kg de cereale, 4 bazine de PVC, 4 mc scândură, 250 rame de stupi, un porc și 30 de găini și 15 kg gunoi menajer.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii