Web Analytics

Au organizat petreceri cu mai mult de 50 de invitați și au primit amenzi de 2000 lei

de | 26.07.2020 15:11 | Actualitate

Continuă controalele în Argeș pentru verificarea respectării măsurilor de combatere a pandemiei. În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 14 amenzi în valoare de 10.250 lei și 18 avertismente persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise. Au fost depistate două evenimente private, un botez și o cununie civilă, la care participau mai mult de 50 de persoane. În aceste două situații, organizatorii au fost sancționați fiecare cu amendă de 2000 de lei și au fost obligați să respecte numărul maxim de persoane care pot participa la un eveniment în aer liber.

Pompierii argeșeni au verificat 24 societăți comerciale și 358 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, 25 au fost surprinse că nu respectau măsurile de protecție individuală în spații închise. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat două amenzi în valoare totală de 1000 lei și 23 avertismente.

„Vă amintim că puteți sesiza și dumneavoastră neregulile în ceea ce privește aplicarea măsurilor de protecție sanitară la linia telefonică TELVERDE- 0800800165. În același timp, Instituția Prefectului face apel către argeșeni să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară: purtarea măștii de protecție, păstrarea distanței fizice și igiena mâinilor”, transmite Instituția Prefectului Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii