Web Analytics

Atenție șoferi! Lucrări pe autostrada Bucureşti-Pitești

de | 30.08.2017 10:25 | Actualitate

lucrari asfaltareMiercuri, 30 august a.c., până în jurul orei 18:00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti și alte patru tronsoane de autostrăzi din țară traficul rutier se desfășoară în condiții dificile din cauza executării unor lucrări de reparații și asfaltare.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că pe A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către capitală, se vor executa lucrări de asfaltare la kilometrul 13, pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

De asemenea, în intervalul orar 09:00-17:00, se vor realiza marcaje rutiere pe benzile unu şi doi, la kilometrii 23 şi 30, pe ambele sensuri de mers, alternativ. Tot pe A1, în intervalul orar 09:00-18:00, pe sensul de mers către capitală, între kilometrii 89 şi 70, pe banda a doua, se vor executa lucrări de reparaţii a glisierelor mediane.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să adopte o conduită preventivă la volan, circulând cu atenţie sporită şi viteză redusă în zona lucrărilor şi să respecte cu stricteţe indicaţiile semnalizării rutiere prezente la faţa locului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii