Web Analytics

Atenție șoferi! Acțiune în week-end a polițiștilor rutieri pe drumurile din județ

de | 28.06.2019 12:43 | Actualitate

 

Pe parcursul a trei zile, polițiștii rutieri argeșeni vor acționa pe drumurile din județ, într-o acțiune de reducere a riscului rutier generat de viteza excesivă.

Activitatea curentă desfăşurată pe drumurile din judeţ de polițiștii rutieri argeșeni a vizat, ca de fiecare dată, reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere şi fluidizarea traficului rutier.

Deplasarea cu viteză peste limita legală, neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de trafic, la cele meteo sau la starea părţii carosabile ori consumul de alcool, aspecte ce se regăsesc printre abaterile conducătorilor auto care cresc potențialul de producere al accidentelor cu urmări grave, sunt în atenția polițiștilor.

Activităţile de la sfârşitul acestei săptămâni vor viza în principal respectarea regimului de viteză, prevenirea condusului sub influenţa alcoolului, totodată având în atenţie şi specificul sezonier, caracterizat de creşterea numărului de biciclişti şi motociclişti.

Reaminitim că rolul prezenţei aparatului RADAR pe drumurile publice este în principal unul preventiv, numeroase pericole putând fi observate la timp pentru a fi evitate sau, cel puţin, limitate ca urmare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii