Web Analytics

ATACATORII CIBERNETICI AU SPART CONTUL DE FACEBOOK AL VICELUI ZAHARIA DE LA CÂMPULUNG

de | 22.03.2021 07:07 | Actualitate, Politica si Administratie

### Contul de Facebook al vicelui de la Câmpulung  a fost hack-uit

La sfârșitul săptămânii trecute, s-au înregistrat probleme pe mai multe platformele de socializare: Facebook, Instragram, Whatsapp și Mesenger, milioane de utilizatori la nivel global fiind afectați.

Nici de această dată, românii nu au ieșit din vizorul hacker-ilor, fiind în continuare ținta atacturilor cibernetice de tip malware. Printre cei afectați care au avut probleme cu accesarea conturilor personale de Facebook se numără și Nicolae Zaharia, viceprimarul liberal al municipiului Câmpulung. 

 

CITEȘTE ȘI: Ciolacu, despre incidentul viral în on-line cu banii care i-au ieşit din buzunar: „NU AM PORTOFEL!”

 

“Dragi câmpulungeni, în această dimineață contul meu de facebook, Nicu Zaharia, a fost spart și preluat de un hacker, imediat după ultima mea postare, cea cu vinerea verde. Mă pot folosi în continuare de pagina mea oficială, Nicolae Zaharia, care este administrată și de un alt cont și pe care am reușit sa o păstrez.Voi face toate demersurile legale pentru recuperarea contului și pentru identificarea celui care a făcut un astfel de abuz. Până în momentul în care am să-mi recuperez contul personal, vă rog să nu luați în calcul mesajele/postările venite din partea lui Nicu Zaharia”, a fost mesajul transmis de viceprimarul liberal al Câmpulungului, Nicolae Zaharia

 

Antoniu Neguț

FOTO: ziarulprofit.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii