Web Analytics
scris miercuri, 02.10.2024

Atac terorist la Tel Aviv. Președintele Joe Biden a convocat o reuniune de urgență

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a convocat marți o întâlnire de urgență cu vicepreședintele Kamala Harris și cu un grup de înalți oficiali de securitate națională pentru a discuta despre iminența unui atac cu rachete balistice lansat de Iran asupra Israelului, conform declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Emilie Simon.

Atac terorist la Tel Aviv. Președintele Joe Biden a convocat o reuniune de urgență

Citește și: Fiu de primar, implicat într-un scandal cu tente sexuale în Marea Britanie

Președintele american Joe Biden a ordonat armatei americane să ajute apărarea Israelului împotriva atacurilor iraniene și să doboare rachete care vizează Israelul, a spus Casa Albă.

Biden și vicepreședintele Kamala Harris monitorizează atacul iranian împotriva Israelului din Sala de Situație a Casei Albe și primesc actualizări regulate de la echipa lor de securitate națională, adaugă Casa Albă.

Șase persoane au fost ucise, iar alte nouă au fost rănite, marţi seară, într-un atac armat comis în orașul israelian Jaffa, în apropiere de Tel Aviv, au anunțat poliția și serviciul de ambulanţă Magen David Adom (MDA). Potrivit autorităților, doi presupuşi atacatori au fost „neutralizaţi”.

Citește și: CAZUL SINUCIDERII COLEGEI DIN ATOS ROMÂNIA: SINDICATUL IT TIMIȘOARA CONDAMNĂ FERM ORICE FORMĂ DE ABUZ, HĂRȚUIRE SAU DISCRIMINARE LA LOCUL DE MUNCĂ!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită