Web Analytics

Asociațiile de proprietari mai au câteva zile să se înscrie la concursul ,,Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Municipiul Pitești”

de | 7.04.2022 13:04 | Actualitate, Politica si Administratie

Mai sunt câteva zile în care asociațiile de proprietari din Pitești se pot înscrie la concursul inițiat de Primăria Municipiului Pitești: ,,Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din Municipiul Pitești”.

Citește și: Un nou șef la OPC Argeș

Amintim că, acest concurs urmăreşte atât îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a microclimatului urban al municipiului Piteşti, cât şi formarea administratorilor în vederea competitivităţii, a rezolvării problemelor gospodăreşti şi a colaborării cu autorităţile locale. Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari, în colaborare cu persoanele active din asociaţie, va pune la punct un plan de acţiune, după o prealabilă analiză şievaluare a condominiului şi terenului aferent. Înscrierea la concurs se face printr-o cerere depusă la registratura Primăriei Municipiului Piteşti, începând cu data de 01.04.2022, până la data de 15.04.2022, inclusiv.  

Citește și: Poliţiştii locali îi impresionează până la lacrimi pe contravenienţi

Monitorizarea şi jurizarea concursului se vor face de către o comisie desemnată prin dispoziţia primarului Cristian Gentea. Din comisie fac parte specialişti din cadrul Primăriei Piteşti şi S.C. SalpitflorGreen S.A. Premiile concursului, stabilite prin dispoziția primarului Piteștiului, se aduc la cunoştinţă public prin mass-media locale şi prin afişare la sediul Primăriei Piteşti, până la data de 18.05.2022.  

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *