Web Analytics

Artiști basarabeni au trecut pragul Filarmonicii

de | 28.03.2018 08:49 | Actualitate

filarmonicaManifestările organizate în Piteşti pentru cinstirea Unirii Basarabiei cu România s-au încheiat aseară cu un spectacol muzical-artistic „Centenarul Unirii Basarabiei cu România”, în incinta Filarmonicii. Cu acest prilej, artiști de la Chișinău au onorat invitația și au sărbătorit alături de argeșeni. Cu emoție, gânduri „de viață lungă“ și ritmuri alese pentru o zi cu totul deosebită, așa i-au primit artiștii basarabeni pe piteșteni la concertul ce avea să evoce Unirea Basarabiei cu pământul natal, România.

 

Pe scenă au urcat: Liviu Știrbu (Artist al Poporului, laureat al Premiului Național, Maestru în Arte), Radu Dolgan (Artist al Poporului), Aliona Triboi și Livyka Știrbu-Sokolov. Alături de ei a fost și argeșeanul, solist de folk, Tiberiu Hărăguş, de la Centrul Cultural Piteşti.

 

Printre piesele interpretate s-au numărat: „Omul nu are alin“, „Cântec femeiesc“, „Un dor în care zbor“, „Dac-ăi fi…“, „Bamboleo“, „Codrii“, „I love you“, „Basarabia“, „Primăvară, primăvară“, „De ce plîng chitarele“, „Urare de viață lungă“.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii