Web Analytics

Pitești. Au prezentat certificatul verde al altei persoane

de | 5.12.2021 17:09 | Actualitate

În noaptea de 03 spre 04 decembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, care acționau pentru verificarea respectării normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, au efectuat verificări în trafic, pe bld. Nicolae Bălcescu din municipiul Pitești.

Cu această ocazie, pasagera unui autoturism a prezentat un certificat verde și a comunicat date de identitate, din verificări rezultând că dovada vaccinării nu îi aparține.

Citește și: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

În continuare, a fost stabilită identitatea persoanei în cauză, ca fiind o femeie de 25 de ani, din Pitești, care nu a putut prezenta dovada vaccinării sau a unei situații prin care să fie exceptată de la restricțiile de deplasare, instituite conform prevederilor H.G. 1183 din 2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 09 noiembrie 2021.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, conform art. 327 din Codul Penal, în care verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii