Web Analytics

Aroganţă pe bani publici: aflată în timpul serviciului, doctoriţa Miulescu de la Spitalul Judeţean a refuzat să consulte un pacient şi a jignit medicii de la Urgenţe

de | 5.03.2020 13:29 | Culise

Jurnalul de Argeș și alte ziare au scris de multe ori despre comportamentul incalificabil al doctorului Gheorghe Frătoaica și despre cât de urât vorbește cu pacienții și cum îi jignește. Din păcate, cazul doctorului Frătoaica nu este singular la Spitalul Județean Argeș. Un alt caz de doctor cu o atitudine foarte urâtă este cel al doctoriței Marilena Miulescu, șef secție în cadrul Spitalului Județean Argeș. În dimineața zilei de marți, 3 martie, doctorii de la Urgențe au consultat o pacientă care așteptase aproape șapte ore să intre.
După ce i-au făcut investigații amănunțite, medicii de la UPU au sunat-o pe doctorița Marilena Miulescu de la Gastroenterologie – care era de gardă în spital – pentru a o consulta pe pacientă și a îi prescrie un tratament. Numai că, trezită din somn, doctorița Miulescu a reacționat incalificabil, refuzând pur și simplu să o consulte pe pacientă, deși – repetăm – era de gardă, în timpul serviciului, și nu acasă. Și asta nu e tot.
Doctorița Miulescu le-a adus injurii și medicilor de la UPU care au sunat-o. Faptul că doctorița Miulescu a refuzat să consulte pacienta a fost menționat și în documentele oficiale, ca și faptul că i-a jignit pe medici.
Suntem curioși dacă managerul Adriana Molfea va avea vreo reacție concretă legat de atitudinea doctoriței Miulescu și va lua vreo măsură, cu atât mai mult cu cât sunt documente ce atestă derapajele acesteia.
Pentru că în cazul numeroaselor derapaje verbale dovedite ale doctorului Frătoaica nu a luat vreo măsură…
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. doctorii sunt stresati , pandemie , numai fac fata DAR dr. miulescu si dr. fratoaica sunt medicii de exceptie , vrei un diagnostic corect cauta i fara ezitare chiar daca sunt nervosi . d-na dr. Miulescu este „meserie” in domeniul gastro . prefer un dr. bun care stie ce spune chiar daca ma „repede” dar sa stiu cum stau decat binevoitori care sunt pe langa subiect. medicina este f. grea , se invata fff. mult , tb. platiti ff. bine din bani publici evident , nu se poate altfel DAR nu toti au vocatie si pasiune pt. aceasta nobila profesie .