Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

Armata israeliană, în stare de alertă de teama unor atacuri, la împlinirea unui an de război în Gaza

Armata israeliană este duminică în stare de alertă maximă de teama unor atacuri înaintea comemorării unui an de la atacul sângeros al Hamas şi se pregăteşte de un răspuns la salva de rachete lansate de Iran, care susţine Hezbollah, relatează AFP.

Armata israeliană, în stare de alertă de teama unor atacuri, la împlinirea unui an de război în Gaza

Citește și: Scandal la Teqball World Series de la Budapesta: „Urâm România!”

„În această săptămână, vom comemora ziua de 7 octombrie (2023). Suntem pregătiţi să ne sporim forţele în aşteptarea acelei zile”, de teama atacurilor, a declarat sâmbătă seara purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, Daniel Hagari.

Într-un mesaj pentru a marca această zi, preşedintele israelian Isaac Herzog a denunţat „ameninţarea permanentă la adresa statului reprezentată de Iran şi de teroriştii săi, care sunt (…) hotărâţi să distrugă singurul şi unicul nostru stat naţional”.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu urmează să ţină luni un discurs în faţa naţiunii pentru a marca comemorarea atacului, care a declanşat războiul din Gaza.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...