Web Analytics

Arhidiaconul lui ÎPS Calinic are o preoteasă sexy

de | 2.08.2018 15:00 | Culise

Ia priviți ce preoteasă sexy are arhidiaconul personal al ÎPS Calinic, Alin Cavescu! Părințelul este foarte mândru de nurii soției din dotare și nu pregetă a o arăta lumii chiar pe pagina de Facebook. Coana preoteasă are ce arăta, e drept, respectiv lungimea frumuseților de picioare pe care le lasă admirate dintr-o fustiță scurtă. În ziua de astăzi nimeni nu ar avea ce comenta, aceasta fiind chiar o fotografie decentă pentru o tânără.
Dar se pare că arhidiaconul a uitat învățăturile sfinte. „Priviți – ne, îndeamnă un părinte – la chipurile și îmbrăcămintea Sfintei Elisabeta, soția bătrână a preotului Zaharia și mama Sfântului Ioan Botezătorul, și la tânăra pururea Fecioara Maria și luați pilda de purtare și îmbrăcăminte! Vedeți la dânsele: cap, piept, mâini ori picioare goale, cum învață modelele lumii înșelătoare? Vedeți aici cercei, mărgele, coliere, mărțișoare, brățări, inele, pudră, vopsele, manichiură?”, scria părintele protosinghel Nicodim Măndiță în “Luxul și împodobirile ruinează sufletul”, citând din vechii părinți…
ELECTRO-CUTARE

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

13 Comentarii

  1. Rahat de articol… oameni de nimic

  2. Lipsă de ocupație . sau mai de grabă ldp . Ziariști fără creativitate .

  3. Sunteti niste tampitii. nu stiti ce sa mai inventati. asa si daca are nevasta tanara si sexi care e problema voastra???

  4. Sunteti penibili, asa-zisilor jurnalisti. Mușcați din oameni cu salbaticie. Sa va fie rusine! Lipsiti de profesionalism, ipocriti si cu sete de sange.

  5. Niste impostori in sutană, slujitorii daca nu stiu sa-su chivernisesca propria casa, cum vor putea fi exmplu de smereniei pentru comunitate?

  6. Sunteti informati lauti date de la disco din cirtea de arges

  7. Buna ziua. Acest articol mi se pare stupid. In primul rand nu este arhidiacon, ci doar diacon. Arhidiaconul Ips Calinic a fost parintele Caliopie, iar acum este Andrei Michai, cel ce detine si functia de secretar eparhial, dar nu asta este esenta. Important este faptul ca doamna din imagine apare corect imbracata( ba chiar intr-o ie, ceea ce denota faptul ca tine de traditiile romanesti). Apoi apare alaturi de sotul sau, si nu in alta ipostaza, alaturi de personaje dubioase sau mai stiu eu ce. O poza corecta dintr-o drumetie la munte, nu in slip la mare sau orice altceva

    • Alo, in primul rand tipul poarta cruce pectorala, tipic arhidiaconilor, in al doilea rand poza e taitata si ex sotia lui are fusta de o palma. Sa nu si asume asemea misiuni, daca era altceva mergea, dar asa nu are decenta.

      • Poarta intr-adevar cruce tipic arhidiaconilor, dar si protodiaconii poarta. Acea cruce pe care o poarta este un ordin sau o distinctie data doar in jurisdictia Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului, numita Crucea Basaraba. Au primit aceasta distinctie f multi preoti si diaconi in ultima vreme.
        Legat de poza, nu stiu daca poza in varianta needitata este asa cum spuneti, dar din acest reportaj, poza atasata articolului este ok.

        • Protofiaconul este echivalentul arhidiaconului, doar ca este casatorit. Asa ca se vede ca asa zisa dreptate si impartialitate este defapt o pledoairie sub acoperire pentru a scuza acest baiat. Sa-si ordoneze familia si dupa sa de a poveste in biserica.

    • De cand in traditile romanesti o ie are maneci scurte?

      • D cand cu incalzirea globala

  8. Asta are fata de tractorist sau de cioban