Web Analytics

Argeşul, pe lista sclavilor lui Dragnea

de | 5.07.2017 20:57 | Opinii

În vreme ce triburile din PSD se canibalizează, vezi doar scandalul pe axa Pitești-Curtea de Argeș cu numirea directorului de la Ape pe criterii de vecinătate de vilă și grătar, Argeșul, ca județ, a atins un minim istoric. De influență. Toate maimuțele cu carnet de partid devin directori sau șefi de serviciu, infestând serviciul public cu incompetența lor.

În paralel cu acest festival de combinageală și grătăreală la care PSD a dat startul în interiorul județului, în exterior, dincolo de km 80 al autostrăzii, suntem ciuca bătăilor. Pierdem în continuare, nu existăm pe harta infuziei de fonduri guvernamentale. Vecinii de la Dâmbovița (nu mai dăm exemplul Teleormanului, devenit deja o Californie a infrastructurii rutiere în Regiunea 3 Sud Muntenia) au în derulare proiecte de 300 milioane euro. Asta că tot a fost numit fostul lor președinte de Consiliu Județean, Adrian Țuțuianu, ministru al apărării și a venit în Argeș, săptămâna trecută, la funeraliile militarilor morți la Dâmbovicioara. Mi-a trimis marți un prieten, pe WhatsApp, un mesaj ironic cu titlul „Iar am fost băgați în seamă…” și care avea în atașament o știre despre înființarea, de către noul guvern, prin ordonanță de urgență, a nouă agenții regionale pentru stimutarea mediului de afaceri și implementarea programului „Start-up Nation România”. Bineînțeles că Argeșul a fost din nou sărit din schemă, deși liderii PSD nu pierd nicio ocazie să se laude cu vagoanele de voturi plecate din județul nostru către coșul național. Către coșul lor și al lui Liviu Dragnea, în nici un caz al nostru, al argeșenilor, care sărăcim și suntem umiliți pe zi ce trece. De ce spun asta? Fiindcă, deși filiala Argeș a PSD a făcut mai frumos ca niciodată și a stat din nou capră în fața lui Dragnea și a lui Sevil, iată că nu și-a găsit loc printre cele 9 orașe care să merite o agenție regională pentru implementarea mult trâmbițatului „Start-up Nation”.  Dar probabil că Argeșul n-are mediu de afaceri și nici tineri antreprenori care să merite să fie sprijiniți (într-o muncă oricum sisifică și inegală), pentru înființarea și dezvoltarea unei firme. Argeșul are doar PSD-iști, plătiți oricum regește, ei și neamurile lor, după ultimele salarii mărite la bugetari, așa că restul populației nu mai contează.
Agenția de care vorbim a fost făcută la Ploiești și din nou Prahova ne-a luat fața, chiar și cu un Sebastian Ghiță copt și răscopt de dosare penale și fugit în Serbia. Celelalte orașe unde s-au făcut agenții pentru IMM-uri sunt Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara. Le-am enumerat fiindcă sunt multe, a fost promoție la PSD și nici p’asta n-am prins-o. Și a mai fost o promoție la PSD, una a fricii lui Dragnea că îi fuge pământul de sub picioare, însă nici d’aia n-a profitat județul nostru. Din același motiv cronic de care a suferit dintotdeauna PSD Argeș – servilismul. România liberă de marți, 4 iulie, dezvăluie într-un articol cu titlul „Cele 38 de minute în care Shhaideh a «rezolvat» moțiunea lui Dragnea”, cum a direcționat șeful PSD fonduri guvernamentale în județe, ca să-l dea jos pe Grindeanu. Atenție, Dragnea a dat bani la tot cartieru’, atât la filialele prietene, cât și la filialele care înclinau spre Grindeanu, numai la Argeș – nu.  Cu pixul turcoaicei Sevil, șeful PSD a deșertat vagoane cu bani la Ialomița lui Marian Neacșu, Giurgiul lui Bădălău, Buzăul lui Marcel Ciolacu, Oltul lui Paul Stănescu,  Bucureștiul și Ilfovul Gabrielei Firea, Doljul Olguței Vasilescu, Brăila viitorului premier Mihai Tudose sau Dâmbovița viitorului ministru al apărării – Adrian Țuțuianu. Dar și la neprieteni a direcționat fonduri Liviu Dragnea, la filialele fidele lui Grindeanu – Timiș și Caraș Severin sau la Iași, unde primarul Chirică încerca să adune voturi împotriva moțiunii. Vedeți Argeșul  pe undeva, la prieteni sau neprieteni, în această listă dată publicității de colegii de la România liberă!? Noi nu. Pe o singură listă există județul Argeș la București, pe cea a sclavilor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii