Web Analytics
scris joi, 22.08.2024

Argeşenii Cătălin Popa, Iulian Călin şi George Neacşu, delegaţi de UEFA în cupele europene

Trei dintre arbitrii argeșeni care oficiază în Superliga au fost delegați de UEFA la meciurile europene care s-au desfășurat săptămâna trecută.

Argeşenii Cătălin Popa, Iulian Călin şi George Neacşu, delegaţi de UEFA în cupele europene

Este vorba despre centralii Iulian Călin și Cătălin Popa, primul fiind rezervă și al doilea în camera VAR, care au oficiat în Europa League, dar și de asistentul George Neacșu, care a avut meci în Conference League.
În Europa League brigada condusă de Horațiu Feșnic a fost ajutată de Valentin Avram și Alexandru Cerei, care au condus partida FC Viktoria Plzen (Cehia) – FK Kryvbas Kryvyy Rih (Ucraina). Cel de-al patrulea oficial a fost Iulian Călin, iar în camera VAR s-a aflat Cătălin Popa și Szabolcs Kovacs.
La jocul Tromso (Norvegia) – Kilmarnock (Scoția), Andrei Chivulete s-a aflat la centru, el fiind ajutat de George Neacșu și Andrei Constantinescu, precum și de Bogdan Dumitrache – al patrulea oficial.

Citește și Încă un transfer la FC Argeş: atacantul Mihai Roman

Citește și Marius Șumudică este noul antrenor al Rapidului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...