Web Analytics

Argeș: Vor fi reluate examinările auto și la proba teoretică

de | 17.06.2020 12:16 | Actualitate

 

Începând cu data de 29 iunie vor fi reluate și examinările la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere în județul Argeș. Desfășurarea fără sincope a examinărilor este esențială, după trei luni în care acestea au fost sistate.

Amintim că, la locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, se respectă reguli stricte în această perioadă. Astfel, la locul de întâlnire au acces doar candidatul și instructorul auto (fără însoțitori: rude, prieteni, etc).

Trebuie respectate regulile de distanțare fizică, iar examinatorul, candidatul și martorul trebuie să poarte echipamente de protecție (masă de protecție), în caz contrar putând fi refuzată susținerea probei. În mașină sunt prezente maxim trei persoane în același timp.

Școlile de conducători auto sunt obligate să asigure igienizarea mașinilor cu care se susține proba practică, iar pentru ocupanții vehiculelor trebuie pus la dispoziție un flacon cu substanță dezinfectantă. De asemenea, reprezentanții școlilor s-au dotat cu termometre electronice, putând fi refuzată examinarea candidatului cu o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii