Web Analytics
scris luni, 02.09.2024

Argeş: Un poliţist din Vâlcea prins în flagrant când primea mită, plasat sub control judiciar

Un poliţist din judeţul Vâlcea, prins în flagrant de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DNA când primea mită, a fost plasat de instanţă sub control judiciar, potrivit Agerpres.

Argeş: Un poliţist din Vâlcea prins în flagrant când primea mită, plasat sub control judiciar

Potrivit unui comunicat transmis luni de DNA, poliţistul, care lucra la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Vâlcea, a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore.

Citește și: Primele cinci microbuze electrice școlare ajung în Argeș în septembrie

„În calitate de ofiţer de poliţie (…), inculpatul (…) ar fi pretins în mod direct, dar şi prin intermediul unei alte persoane, suma de 2.000 euro de la reprezentantul unei societăţi comerciale cu activitate în domeniul hotelier şi alimentar, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu în sensul neaplicării măsurilor legale ce se impuneau în urma efectuării unui control. În contextul menţionat mai sus, la data de 31 august 2024, inculpatul ar fi primit suma de 2.000 de euro, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, se precizează în comunicat.

Poliţistul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Argeş, însă judecătorii au respins solicitarea procurorilor şi au dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, conform informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...