Web Analytics
scris sâmbătă, 12.10.2024

Argeș. Transportator de lemne prins cu GPS-ul dezactivat

Încă un delict silvic a fost sancționat zilele trecute în Argeș. S-a întâmplat pe 10 octombrie, pe DN 73C, acolo unde polițiștii din Domnești au tras pe dreapta un camion cu remorcă, cerându-i șoferului documentele/avizele la control.

Argeș. Transportator de lemne prins cu GPS-ul dezactivat

Citeşte şi: Om al străzii, reținut la Pitești după ce a agresat o femeie în stația de autobuz

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, la volan se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Pietroșani, care, cu respectivul ansamblu rutier, transporta material lemnos.

Din verificările efectuate în aplicația SUMAL 2.0, a rezultat că respectivul bărbat nu a respectat obligația de a avea receptorul GPS al dispozitivului mobil deschis sau în funcțiune pe toată durata transportului.

Ca urmare a acestei abateri, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice.

Citeşte şi: Accident la Mioveni, cu patru victime. Doi minori preluați de SMURD

Vă reamintim că operatorii care taie și transportă lemne sunt obligați să se înscrie în Sumal. Ei trebuie să declare traseul parcurs, cantitatea și tipul de lemn pe care îl taie. De asemenea, aceștia obligați să aibă sisteme GPS și telefoane doar pentru aplicația SUMAL.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...