Web Analytics
scris miercuri, 25.09.2024

Argeș. Transporta persoane fără autorizație. Șoferul a rămas fără permis

În ziua de 24 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat  un bărbat de 49 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe bulevarul Libertății, cu care realiza transport de persoane contra-cost, pe traseul Pitești – Băbana, fără a deține autorizație în acest sens.

Argeș. Transporta persoane fără autorizație. Șoferul a rămas fără permis

Citește și: Codul Rutier 2024. Câți pasageri poți transporta cu permis de conducere categoria B?

De asemenea, cu ocazia verificării polițiștii au constatat făptul că în autoturism se aflau mai multe persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare (7 persoane).

Ca urmare a abaterilor constatate, bărbatul a fost sancționat conform prevederilor Legii 38/2003 pentru transport de persoane fără respectiarea normelor legale, respectiv OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Totodată a fost dispusă măsura complementară de retinere certificatului de înmatriculare, a plăcuțelor de înmatriculare și suspendarea dreptului de a utiliza autoturismul pe o perioadă de 6 luni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...