Web Analytics
scris marți, 23.07.2024

Argeș. Trafic rutier deviat de pe un drum județean. Unde și când

Printr-un comunicat de presă remis redacției noastre, Consiliul Județean Argeș ne informează despre devierea circulației rutiere despre un drum județean, din cauza unor lucrări.

Argeș. Trafic rutier deviat de pe un drum județean. Unde și când

Citește și: Video. Intervenție pe Negoiu. Noaptea i-a prins fără lanterne

Conform sursei citate, având în vedere lucrările ce se desfășoară pentru montarea grinzilor pe pasajele care traversează DJ 704H (19 + 070 km), Curtea de Argeș, și DJ 704H (0 + 520 km), comuna Merișani, în perioada 22–31 iulie traficul va fi deviat după cum urmează:

Între 22-26 iulie, în zona pasajului de la Curtea de Argeș; între 29-31 iulie, în zona pasajului de la Merișani.

Circulația rutieră de pe DJ 704H va fi deviată pe drumul tehnologic, fiind dirijată cu indicatoare rutiere și piloți de circulație dotați cu echipament corespunzător și stații de radio emisie–recepție” – se mai arată în comunicatul de presă al C.J. Argeș.

Lucrările de montare a grinzilor pe cele două pasaje sunt realizate în cadrul proiectului de execuție a autostrăzii București – Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...