Web Analytics
scris luni, 07.10.2024

Argeș. Și cu viteză, și băuți, la volan. Au rămas pietoni

Argeș. Și cu viteză, și băuți, la volan. Au rămas pietoni

Polițiștii rutieri din Mioveni au depistat doi șoferi conducând cu viteză excesivă și sub influența alcoolului pe străzile din oraș. S-a întâmplat duminică, 6 octombrie.

Primul, un bărbat de 53 de ani, din Mioveni, a fost prins când conducea cu viteză excesivă pe un sector de drum cu limita legală de 70 de km/h, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 133 de km/h (cu 63 peste limita legală).

A fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Citește și Peste 1.000 de persoane au fost legitimate în Argeș, în ultimele 24 de ore

Al doilea a fost un bărbat de 29 de ani, din Vulturești, care a fost prins conducând în Mioveni sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...