Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Argeș. Și-a amenințat concubina și i-a spart geamurile. Poliția i-a găsit o armă și muniție în casă

Marți, 23 iulie, polițiștii de investigații criminale din Costești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabanda calificată, și au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Suseni.

Argeș. Și-a amenințat concubina și i-a spart geamurile. Poliția i-a găsit o armă și muniție în casă

Citește și: Video. A murit într-un azil din Argeș. Două persoane, audiate la Poliție

Din cercetări s-a stabilit că, marți, bărbatul i-ar fi adresat amenințări cu moartea concubinei sale și ar fi distrus geamurile locuinței acesteia – după cum se arată într-un comunicat al Biroului de presă al IPJ Argeș.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, în locuință au fost descoperite o armă neletală cu aer comprimat, supusă autorizării, și mai multe cutii cu muniție, despre care s-a stabilit că au fost achiziționate din străinătate și introduse, fără drept, în România, în urmă cu câțiva ani.

După administrarea probatoriului, la d 23 iulie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită