Argeș: Reținuți pentru ultraj

de | 4.11.2021 19:32 | Actualitate, Home

În seara zilei de 31 octombrie a.c., în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu, polițiștii Biroului Rutier Pitești, au efectuat verificări cu privire la un autoturism, staționat neregulamentar, pe o stradă din Municipiul Pitești.

După legitimarea conducătorului auto, cu ocazia prezentării procesului verbal de contravenție, bărbatul în cauză, de 30 de ani, din comuna Cetățeni, ar fi adresat injurii și amenințări polițistei din cadrul Biroului Rutier Pitești care a aplicat măsura.

Evenimentul a fost înregistrat cu echipamentul tip body-cam din dotarea polițistei, totodată fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În baza ordonanței de delegare, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au îndeplinit actele procedurale de administrare a probatoriului, în baza cărora procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

 

Citește și PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ la persoane care vindeau programe piratate! Prejudiciul este uriaș

 

De asemenea, în ziua de 1 noiembrie a.c., Polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au intervenit la un apel primit prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 privind o stare conflictuală pe raza comunei Vedea.

Cu ocazia intervenției, un bărbat de 36 de ani din Vedea ar fi amenințat cu moartea și ar fi lovit pe unul dintre agenții din patrulă. Evenimentul a fost înregistrat cu echipamentul tip body-cam din dotarea polițistului, totodată fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În baza ordonanței de delegare, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au îndeplinit actele procedurale de administrare a probatoriului și au constatat că bărbatul ar fi amenințat cu acte de violență și al doilea polițist din patrulă. În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

Acest articol este despre: arges,retinuti,ultraj

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...