Web Analytics

Argeș: Reținuți de polițiști pentru violențe

de | 10.09.2020 14:51 | Actualitate

 

În ziua de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 9 septembrie a.c., bărbatul ar fi agresat fizic și l-ar fi amenințat cu acte de violență pe un alt bărbat, de 33 de ani, din Merișani.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, în ziua de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din Bogați.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 8 septembrie a.c., în timp ce se afla în comuna Bogați, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi agresat fizic, rănind cu un obiect tăietor-înțepător pe un alt bărbat, de 33 de ani, din Dobrești.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii