Web Analytics
scris vineri, 02.08.2024

Argeș: Reținut de polițiști pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție

În ziua de 1 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a măsurilor dispuse prin ordin de protecție, în forma continuată (3 acte materiale) și au reținut un bărbat de 39 de ani, din Budeasa.

Argeș: Reținut de polițiști pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție

Citește și Pitești: Amendat și fără permis pentru comportament agresiv în trafic

Din cercetări s-a stabilit că în mod repetat, în zilele de 20, 21 și 29 iulie a.c., bărbatul de 39 de ani, ar fi încălcat obligația de a nu se apropia de imobilul unde locuiește soția sa. După administrarea probatoriului, în noaptea de 1 spre 2 august, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 2 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...