Web Analytics
scris duminică, 29.09.2024

Argeş. Pompierii au mers în magazine şi biserici pentru a avertiza oamenii după avertizările emise de ANM

Autoritățile au activat măsuri de prevenire a inundațiilor și altor fenomene meteorologice severe, având în vedere avertizările emise de ANM. Duminică dimineață au fost luate mai multe măsuri, în contextul codurilor de vreme rea din țara noastră, informează IGSU.

Argeş. Pompierii au mers în magazine şi biserici pentru a avertiza oamenii după avertizările emise de ANM

Au fost activate Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției (CNCCI) la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, dar și Centrele Județene de Coodonare și Conducere a Intervenției (CJCCI), pentru monitorizarea permanentă a situației din teren și intervenția rapidă în caz de nevoie.

Citește și: Ciclonul Ashley „va mătura România”, anunță ministrul Mediului 

Peste 2.350 de pompieri au fost mobilizaţi în zonele cu potenţial de risc pentru a interveni în caz de nevoie. O parte dintre aceşti pompieri au ajuns deja în zone desemnate pentru intervenţie şi desfăşoară misiuni de prevenţie. În Argeş, spre exemplu, pompierii au mers în magazine sau chiar în biserici şi i-au avertizat pe oameni asupra pericolului, îndemnându-i să se protejeze, atât pe ei şi cei dragi, cât şi bunurile pe care le deţin.

Citește și: Cazul celor doi studenți care au îngropat de vie o fetiță de 8 ani, după ce i-au ucis părinții

Numărul pompierilor mobilizaţi, pe judeţe: Prahova – pregătiți 350 pompieri militari, cu mijloacele tehnice aferente; Dâmbovița – pregătiți 380 pompieri militari, cu mijloacele tehnice aferente; Giurgiu – pregătiți 127 pompieri militari, cu mijloacele tehnice aferente; Argeș – pregătiți 271 pompieri militari, cu mijloacele tehnice aferente, cu posibilitate de suplimentare; Ialomița – pregătiți 100 pompieri militari, cu mijloacele tehnice aferente, cu posibilitate de suplimentare; Teleorman – pregătiți 222 pompieri militari, cu mijloacele tehnice aferente; București – Ilfov – pregătiți peste 650 de pompieri militari; Brașov – pregătiți 250 pompieri militari, cu mijloacele tehnice aferente

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită