Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Update. Fata dispărută de câteva zile a fost găsită la mare distanță față de casă

Update. Fata dispărută de câteva zile a fost găsită la mare distanță față de casă

Update. În urma activităților desfășurate de polițiști, minora a fost identificată în comuna Poiana Lacului. După parcurgerea procedurilor legale, aceasta a fost încredințată aparținătorilor.

Știre inițială:

O fată de 14 ani, din comuna Ciomăgești, a dispărut din data de 7 septembrie. Abia astăzi a fost sesizată dispariția, iar polițiștii au pornit în căutarea copilei.

În ziua de 11 septembrie a.c., politiștii Secției Drăganu au fost sesizați cu privire la faptul că minora MARTIN ALINA ADELINA, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Ciomăgești, la data de 7 septembrie a.c ., fără a mai reveni.

În prezent, polițiștii din Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali, cât și altor județe.

Citește și Pitești. Arestat preventiv pentru ce i-a făcut concubinei. Ce urmează

Semnalmente: 1,50 m înălțime, aproximativ 40 de kg, ochi căprui, păr șaten;

Vestimentație la momentul plecări: blugi albaștri, tricou negru, încălțăminte sport, de culoare verde.

Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...