Web Analytics

Argeș. Peste 300 de polițiști sunt la datorie în minivacanța de Mica Unire

de | 23.01.2022 12:40 | Actualitate

Peste 300 de poliţişti vor fi la datorie, în medie, zilnic, în acest sfârșit de săptămână, precum și în ziua de luni, 24 ianuarie 2022, când se vor împlini 163 de ani de la Unirea Principatelor Române. În fiecare an, pe 24 ianuarie, românii sărbătoresc Ziua Unirii Principatelor Române, eveniment istoric important, ce este cunoscut și ca ,,Unirea Mică”.

Citește și Conducea TIR-ul în Pitești utilizând o cartelă tahograf a altei persoane

La acest sfârșit de săptămână, dar și cu ocazia sărbătoririi în județul Argeș a Unirii Principatelor Române din anul 1859, poliţiştii argeșeni vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică, dar și de fluidizare a traficului rutier și de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului.

Activităţile se desfăşoară în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, în contextul celor specifice măsurilor de prevenire a răspândirii și combatere a infectării cu coronavirus. Deşi trecerea sărbătorilor de iarnă, fără fenomene meteo specifice, poate fi un la circulatia fără pregătirea pentru condiții de iarnă, dar și la întâlniri și aglomerație în zilele libere, trebuie să ţinem cont atât de perioada calendaristică, și să ne informăm înainte de a pleca la drum lung despre condițiile mereo-rutiere de pe traseul pe care urmează să îl parcurgem, precum și de provocările deosebite aduse de această afecţiune, care nu va lua o pauză nici la acest început de an, pentru a ne permite să revenim la condițiile dinaintea pandemiei.”, au transmis polițiștii argeseni.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii