Web Analytics
scris sâmbătă, 29.06.2024

Argeș: Patronul care ar fi ţinut sclavi 7 tineri, în arest la domiciliu

Individul care îi exploata pe cei şapte tineri, printre care şi un minor, a fost plasat sub arest la domiciliu. Iniţial, acesta fusese reţinut pentru 24 de ore. Totul a ieşit la iveală după ce minorul, un băiat în vârstă de 17 ani, a reuşit să fugă de la stâna individului şi a fost văzut pe stradă de o patrulă de poliţie. 

Argeș: Patronul care ar fi ţinut sclavi 7 tineri, în arest la domiciliu

Reamintim că un bărbat a obligat șapte persoane, dintre care una minoră, să muncească la ferma sa din Argeș, în condiții improprii și fără să fie plătite. Lăsate fără actele de identitate, victimele dormeau într-o rulotă sau într-o cameră insalubră. Joi, 27 iunie, polițiștii au făcut patru percheziții în Argeș și în București și l-au reținut pe bărbat.

Citește și: Cinci copii au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci culese din pădure

După 24 de ore petrecute în arest, patronul fermei a fost plasat în arest la domiciliu. Acesta are probleme de sănătate, iar acesta a fost motivul pentru care magistraţii au decis să îl lase acasă. Chinurile la care erau supuşi cei şapte tineri au ieşi la iveală după ce unul dintre minori a reuşit să fugă şi a fost văzut pe stradă de o patrulă de poliţie. Acesta le-a atras atenţia agenţilor pentru că era sumar îmbrăcat, murdar şi debusolat. Victimele erau racolate din Gara de Nord, din Capitală. Traficanții ademeneau tineri şi le propuneau bani, în schimbul muncii depuse la stână. Ajungi la fermă, nu doar că nu primeau bani, dar erau obligaţi să muncească, să trăiască în condiţii inumane. În plus, aceştia nu erau niciodată lăsaţi să plece singuri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită