Web Analytics

USR Argeș: ”Oradea are de 20 de ori mai multe investiții decât Piteștiul”

de | 24.04.2019 16:38 | Actualitate

Reprezentanții USR Argeș au făcut, miercuri, într-o conferință de presă, o analiză a „bugetului municipiului Pitești în vremea PSD”, considerând că este vorba de investiții derizorii pentru un oraș de mărimea și nivelul de dezvoltare al orașului.

„Am acumulat de-a lungul aniilor un excedent de 145 mil. lei, aprox. 30 mil euro. Zero fonduri europene pentru dezvoltare. Cheltuielile de personal sunt de patru ori mai mari decât investițile”, au arătat reprezentanții USR Argeș, care au făcut și o comparație cu un oraș apropiat ca număr al populației de Pitești: „Oradea, un oraș comparabil ca mărime și dezvoltare, are de 20 de ori mai multe investiții”.

„În fiecare ședință de consiliu local se rectifică proiectul de buget”, au mai spus reprezentații USR Argeș, care au vorbit de ceea ce ei numesc “bugetul subdezvoltării votat în unanimitate în Consiliul Local Pitești”.

USR-iștii au anunțat că sunt hotărâți să intre în cursa pentru Primăria Pitești, la viitoarele alegeri locale. Până atunci, în cadrul filialei urmând să se desfășoare un concurs de proiecte pentru desemnarea unui candidat puternic pentru această luptă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii