Web Analytics

Argeș: Nu au respectat măsura izolării/carantinei

de | 10.08.2021 16:59 | Actualitate

În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au depistat un bărbat de 49 de ani și un tânăr de 17 ani, ambii din comuna Sălătrucu, care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la adresa de domiciliu.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat o femeie de 38 de ani, care nu a respectat măsura izolării sau carantinării la adresa declarată, respectiv din localitatea Lunca Corbului, ca urmare a revenirii dintr-o țară pentru care se instituie o asemenea măsură.

 

Citește și Băiculești: Conducea cu viteză, sub influența alcoolului și vorbea și la telefon

 

O altă situație de încălcare a măsurii de izolare a fost constatată de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor care au instituite astfel de măsuri, în privința unui bărbat de 29 de ani, din Ungheni.

Ca urmare a celor constatate, toate persoanele care nu au respectat izolarea sau carantinarea la adresa aleasă au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii