Web Analytics

Argeș. Două persoane au murit într-un incendiu, azi-noapte

de | 26.02.2022 09:43 | Actualitate

La puțin timp după ora 02.30, pompierii au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Argeșelu.
În scurt timp au plecat spre locul indicat o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești și de la Detașamentul de Pompieri Mioveni încă o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. 

La fața locului, ardeau bunuri dintr-o camera a locuinței, iar un bărbat de 52 de ani a avut nevoie de primul ajutor și transportat la spital, deoarece prezenta arsuri de gradele 1 și 2 la un membru superior și la ambele membre inferioare.

Pacientul a fost preluat de către echipajul SMURD, iar incendiul a fost lichidat cu operativitate, nefiind nevoie de intervenția celei de a doua autospeciale de stingere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea necorespunzătoare a substanțelor combustibile la aprinderea focului în sistemul de încălzire (sobă).

Aproape de ora cinci, în această dimineață, pompieri de la Garda de Intervenție Vedea și cei de la Secția Scornicești au fost solicitați să intervină în localitatea Tutana, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. Primul echipaj ajuns la fața locului a constat că ardea în zona acoperișului și în interiorul casei, iar în interior exista probabilitatea să se afle două persoane.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii