Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Argeș. Doi tineri reținuți pentru șantaj, loviri și uzurpare de calități oficiale

Marți, 18 iunie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal referitor la săvârșirea infracțiunilor de șantaj, uzurpare de calități oficiale și loviri sau alte violențe, și au reținut doi tineri, de 18 și de 19 ani.

Argeș. Doi tineri reținuți pentru șantaj, loviri și uzurpare de calități oficiale

Citește și: Tudor Pendiuc, încă în detenţie!

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, cercetările au pornit de la o sesizare a unui tânăr din Mioveni, care ar fi fost amenințat de un alt tânăr de 18 ani, din Costești, pentru a-l determina să posteze pe rețelele de socializare o înregistrare video prin care își cere scuze, cu referire la un conflict anterior.

Ulterior, prin administrarea de probatoriu, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Motivul: în ziua de 31 mai, un prieten al persoanei vătămate, din Mălureni, ar fi fost lovit în timp ce se afla la Pitești, de către un tânăr de 19 ani, din Merișani, după ce ar fi refuzat să comunice unde se află persoana vătămată (respectiv tânărul din Mioveni) – se mai arată în comunicatul IPJ Argeș.

De asemenea, s-a mai aflat că, pe 7 iunie, tânărul din Mioveni ar fi fost apelat de către o persoană care a pretins că ar fi polițist, făcând referire la acest conflict, aspecte în urma cărora polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, apelantul fiind identificat în persoana tânărului de 18 ani, din Costești.

Citește și: Argeș. Dosar penal pentru amenajarea unui drum în golul aplin, în arie protejată!

Prin urmare, pe 18 iunie, cei doi tineri, de 18 ani, din Costești, și de 19 ani, din Merișani, au fost depistați și conduși, cu mandat de aducere, la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 19 iunie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită