Web Analytics

Argeș: Campionatul Mondial de Maraton Kaiac-Canoe 2021

de | 29.09.2021 19:19 | Actualitate, Sport

În perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, județul Argeș este gazda Campionatului Mondial de Maraton 2021 – BASCOV – ARGEȘ – ROMÂNIA (pentru categoriile Juniori, Tineret sub 23 de ani – U23, Seniori), organizat de Federația Română de Kaiac – Canoe.

 

Consiliul Județean Argeș este partener al acestui eveniment sportiv de amploare. Campionatul Mondial de Maraton 2021 va fi deschis oficial în prezența Președintelui Federației Române de Kaiac Canoe – Ioan BÂRLĂDEANU, Vicepreședintelui Federației Internaționale de Kaiac Canoe – Thomas KONIETZKO, Președintelui comitetului tehnic – Maraton – Federația Internațională de Kaiac Canoe – Ruud HEIJSELAAR și a conducerii Consiliului Județean Argeș, reprezentată de Vicepreședintele C.J. Argeș – Adrian Dumitru BUGHIU.

 

Considerat drept cel mai important eveniment al sporturilor nautice desfășurat în România, acest campionat mondial reunește peste 600 de participanți din 34 de țări, ce se vor întrece pe pistele de la Complexul Sportiv Național CNS Bascov – Budeasa.

 

Organizarea acestui campionat de talie mondială în județul Argeș reprezintă o oportunitate excelentă de promovare a județului la nivel internațional. De asemenea, prezența numeroaselor delegații străine în Argeș constituie un avantaj și din punct de vedere turistic și economic.

 

Citește și Derby-ul marilor orgolii! CS Mioveni – FC Argeș pentru prima dată în Liga I

 

Programul competiției – Baza Nautică Bascov – Budeasa:

▪️ Joi, 30 septembrie: 8.30 – 18.00

▪️ Vineri, 1 octombrie: 8.30 – 17.50

▪️ Sâmbătă, 2 octombrie: 8.15 – 18.10

▪️ Duminică, 3 octombrie: 8.45 – 16.30

 

Evenimentul poate fi urmărit live pe pagina de Facebook a Federației Române de Kaiac Canoe: https://m.facebook.com/FederatiaRomanaKaiacCanoe/

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii