Argeș. Beat și fără permis, a furat mașina prietenului, dintr-o parcare

de | 14.08.2022 12:03 | Actualitate, Home


Un bărbat de 27 de ani, din Pitești, a furat mașina prietenului, din parcarea blocului. Tânărul era beat și nu avea permis de conducere. În plus, mașina era neînmatriculată. Atât bărbatul în cauză, cât și proprietarul mașinii, s-au ales cu dosare penale.

Citește și Argeș. Cod galben de ploi și vijelii

“În ziua de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, de către un bărbat de 22 de ani, cu privire la faptul că, un prieten i-a sustras autoturismul ce se afla parcat în fața blocului unde locuiește.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 august a.c., apelantul, împreună cu un prieten, un bărbat de 27 de ani, din Izvoru, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar dimineața ar fi coborât împreună în fața blocului, iar bărbatul de 27 de ani s-a urcat în mașina sa, cu care a plecat, fără acordul său.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, autoturismul în cauză este neînmatriculat, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.

Totodată, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unu vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.”, transmit politistii.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.