Web Analytics
scris marți, 06.08.2024

Argeș: Băuți la volan pe drumurile județene

În ziua de 05 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat un bărbat de 60 de ani, din Băbana, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat indicii cu privire la consumul de alcool, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză au fost întocmite documente procedurale conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea condițiilor necesare pentru răspunderea penală, în privința valorii alcoomiei în sânge, prin analize de laborator.

Argeș: Băuți la volan pe drumurile județene

Citește și Bătaie, luni seara, în Pitești. Un bărbat și o femeie, reținuți de Poliție

De asemenea, tot în ziua de 05 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, pe DN73, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat indicii cu privire la consumul de alcool, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză au fost întocmite documente procedurale conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea condițiilor necesare pentru răspunderea penală, în privința valorii alcoomiei în sânge, prin analize de laborator.

Citește și Accident rutier cu 12 victime, printre care 6 copii. A fost activat planul roșu de intervenție

Tot ieri, 05 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 30 de ani, din Mioarele, care conducea un autoturism, pe DJ737, în zona localității Poienarii de Muscel, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat indicii cu privire la consumul de alcool, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză au fost întocmite documente procedurale conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea condițiilor necesare pentru răspunderea penală, în privința valorii alcoomiei în sânge, prin analize de laborator.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...