Web Analytics
scris luni, 22.07.2024

Argeș. Bărbat arestat pentru agresiune sexuală față de o minoră. Jandarmii s-au autosesizat

Jandarmii argeșeni au depistat un bărbat care comitea gesturi nefirești față de o minoră, în Câmpulung.

Argeș. Bărbat arestat pentru agresiune sexuală față de o minoră. Jandarmii s-au autosesizat

Sâmbătă, 20 iulie a.c., jandarmii din cadrul Detașamentului 7, care executau activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale în Câmpulung, au depistat pe o stradă un bărbat de aproximativ 45 de ani care comitea gesturi nefirești față de o minoră. „Din primele verificări, au rezultat suspiciuni rezonabile cu privire la comiterea infracțiunii de agresiune sexuală față de un minor”, a transmis IJJ Argeș.

jandarmii i-au sesizat pe polițiști și l-au predat pe bărbat. „Verificările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care au stabilit, din cercetări, că cele constatate se confirmă și, mai mult, bărbatul în cauză ar fi atins copilul pe corp, manifestările fiind de natură sexuală”, a transmis și poliția. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții DGASPC Argeș.

Citește și Polițiștii de la Rutieră au dat nas în nas cu ursul pe Transfăgărășan

S-a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală față de un minor, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Bărbatul a fost reținut și duminică, 21 iulie, Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită