Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Argeș. Au lovit o femeie cu pumnii și au stat o noapte în arest

Miercuri, 11 septembrie, polițiștii din Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, reținând un bărbat în vârstă de 43 de ani și o femeie de 37 de ani, din comuna precizată.

Argeș. Au lovit o femeie cu pumnii și au stat o noapte în arest

Citește și: Atenție! Nu accesați linkul „Card transport public Pitești”, postat pe Facebook

Din cercetări s-a stabilit că, pe18 iulie, în timp ce se aflau în localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat fizic o femeie, lovind-o cu pumnii, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică – potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, miercuri, 11 septembrie, bărbatul de 43 de ani și femeia de 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care i-a plasat pe cei doi în control judiciar timp de 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...