Web Analytics

USR Argeș amenință zeci de primari din Argeș cu procese

de | 18.07.2019 12:33 | Actualitate

Miercuri 17 iulie, la sediul USR Argeș a avut loc conferința de presă a organizației județene, la care au participat Daniel Marinac, vicepreședinte USR Argeș și Dragoș Tănase, membru în Biroul Județean Argeș.

După cum au precizat cei doi reprezentanți ai organizației județene, USR Argeș a interpelat pe legea 544/2001 un număr de 43 de primării din mediul rural. Au fost adresate 12 întrebări în legătură cu bugete, investiții, număr de angajați, fonduri europene și PNDL. Dintre cele 43 de primării au răspuns complet doar 5, și anume: Mozaceni, Săpata, Hârtiești, Lerești, Băbana. 3 primării au trimis date parțiale: Lunca Corbului, Stolnici și Țițesti, în timp ce primăriile Mărăcineni și Rociu au solicitat mărirea termenului de răspuns. Din cauza unei greșeli de fond, solicitarea a fost retrimisă către primăriile din Uda, Davidești, Izvoru și Recea.

Nu mai puțin de 29 de primării nu au trimis vreun răspuns, iar cei de la USR Argeș anunță că în cazul în care primarii respectivi ”nu vor înțelege să răspundă până la finalul lunii iulie, vom face demersuri la instanțele de judecată civilă”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii