Web Analytics

În Argeş, PSD a ajuns ca FCSB

de | 29.08.2019 14:49 | Actualitate, Opinii

Echipă de care toată lumea face caterincă. Începând cu fruntașii ei, care se pupă în public și se scuipă după perdea. FCSB-ul din politica argeșeană pare că nu-și mai revine din pumni și își pișă ochii în subsolul clasamentului, invocând un Dumnezeu al milogilor care nu mai vrea să-i bage voturi în traistă. Vâlcea a primit 2.000 miliarde lei vechi pe programul PNDL, iar județul Argeș (cu toata uzina Dacia a lui, cu care PSD-iștii dau buluc să își facă selfie), abia la jumătate din acești bani. Nu vă mai spun cât au primit Teleormanul, Oltul și Dâmbovița pentru drumuri, că emigrați! Piteștiul e mutilat urbanistic, iar primarul Ionică își face un titlu de glorie din faptul că nu dorește Pădurea Trivale arie protejată, împuținându-și astfel tot mai puținele voturi pe care le are în traistă. Dar, ca și în fotbal, și în politică ocaziile se răzbună. În loc să facă județul Argeș bogat pe persoană juridică, așa cum a fost el dintotdeauna, PSD-iștii s-au îmbogățit ei, pe persoană fizică. Așa se întâmplă când e să se aleagă praful, nici măcar copitele cailor nu te mai mută din calea lui.
Alt exemplu. Se chinuie Dan Manu și Consiliul Județean să țină în viață un festival folcloric de tradiție, cum e „Carpați”, și pe Monica Anghel o doare la șlagăr, ca să nu zic direct la păsărică. În plin efort de promovare a Festivalului „Carpați”, ea, în calitate de director artistic al Centrului Cultural Județean și principal organizator, eclipsează evenimentul. Printr-un exibiționism dizgrațios, postează pe Facebook o poză în care apare cu fața tumefiată după ce a fost lovită de copita unui cal. Și, uite așa, folclorul e înlocuit cu horrorul. Și nimeni nu mai vorbește de minunatul festival, ci de fața lovită de copita de cal. Iar tot județul își readuce aminte că Monica Anghel e o sinecuristă proțăpită pe bani mulți și fără niciun concurs în fruntea Centrului Cultural Județean. La fel ca Jojo și soțul lui Jojo, plus fratele Monicăi Anghel și câți „aliens” din ăștia or mai fi pe ștat. Toți transferați de la București, ca brazilienii de fițe ai lui Gigi Becali: pe bani foarte mulți, însă cu randament aproape zero pe terenul de joc.
În tot acest timp, Șerban Valeca e același autist politic pe care îl știm, iar deputata Simona Bucura Oprescu umblă disperată să îi ia locul, ca să se pună prima pe listă la viitoarele alegeri pentru Parlament, conștientă că electoratul argeșean va da PSD-ului, la anul, mandate pe cartelă. Iar Simona își urmează planul pe la zile de comună, cu aceleași discursuri motivaționale nord-coreene care nu mai mișcă un cârd de rațe spre iazul de la marginea satului, darămite pe țărani. Și să ne mai mirăm de ce se prăbușește PSD în județul Argeș? Fiindcă a ajuns un fel de FCSB, de care râde toată lumea.

P.S. Ca să nu creadă cineva că m-am pus doar pe cei de la PSD (deși ei merită cu asupra de măsură șuturile, că doar sunt la putere și sub ei județul a decăzut), voi scrie în edițiile viitoare și despre cei de la PNL și USR. Despre PNL, partidul din Argeș cu 70% dintre șefi, șefuleți și aspiranți la viitoare funcții ciupiți bine de PSD și cu restul de 30% băltind în mediocritate și așteptând să vină un val al schimbării care să-i urce în trenul vieții lor, unul de glorie, putere și bani. În ceea ce-i privește pe cei de la USR Argeș, sunt ca ambulanța neagră care răpește copiii. Nimeni nu știe cine e la volan și când va poposi în cartier, însă de speriat a speriat pe toată lumea. Absenți pe marile teme civice cu care au făcut istorie în București și în marile orașe, în Pitești sunt suspect de muți în a deranja haosul imobiliar și urbanistic și mafia în general. Iar în județ abia acum își încropesc organizații.

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Numai in Arges ?!