Web Analytics
scris luni, 15.01.2024

Argeș. Acte de vagabondaj într-un microbuz școlar! Poliția ia măsuri

Un eveniment nedorit, un scandal, a avut loc vineri, 12 ianuarie, în comuna Stoenești, în microobuzul școlar, iar polițiștii din Rucăr au fost solicitați să intervină.

Argeș. Acte de vagabondaj într-un microbuz școlar! Poliția ia măsuri

Citește și: Cutremur luni dimineața în zona Vrancea. Seismul a înregistrat 4.3 grade pe scara Richter

Ce s-a întâmplat exact am aflat de la Biroul de presă al IPJ Argeș, care a comunicat că mai mulți minori, membri ai aceleiași familii, au produs deranj și au murdărit, în repetate rânduri, microbuzul școlar, i-au adresat injurii șoferului, iar în ziua menționată, pe fondul acestor aspecte, șoferul l-a dat jos pe unul dintre ei, un băiat de 13 ani, fără a-l lovi.

Drept urmare, conform sursei citate, părinții acelor copii au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, conform art. 33 din Legea 61/1991, pentru neluarea de către părinți sau de către persoanele cărora li s-a încredințat spre creștere și educare un minor în vârstă de până la 16 ani a măsurilor necesare pentru a-l împiedica de la fapte de vagabondaj.

IPJ Argeș a menționat că, până acum, nu există nicio sesizare/plângere privind săvârșirea unor acte de violență în cauză, dar polițiștii continuă verificările.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *